en liten önskan

http://www.youtube.com/watch?v=v1KwsZtWXL0

Ge mig tålamod till att göra såhär fina saker, tack!

om mig

Hej! Detta är då jag:Jag heter Lina och är arton år. Men jag fyller snart nitton, om mindre än en månad faktiskt!
Jag tog studenten tidigare i år och gick då en linje som heter Naturbruk med inriktning på trädgård.
Blommor och sånt är jag väldigt förtjust i och trivdes som fisken i vattnet på min underbara skola. Jag bodde till och med där, på internat. Det var den bästa tiden i mitt liv.

Men jag tog som sagt studenten i år och nu har jag börjat på högskola och känner mig gammal. Jag har börjat plugga till studie- och yrkesvägledare och än så länge är det roligt. I framtiden vill jag jobba på en skola.

Jag bor tillsammans med min familj som består av mamma, pappa och en bror. Vi har två katter som är söta men mest av allt skulle jag vilja ha en kanin också.

Om ni undrar något med får ni gärna fråga.
Hejdå!

hej och välkomna!

Hej och välkomna till min nya blogg!
Jag har egentligen en "vanlig" blogg också där jag skriver om allt mellan himmel och jord - det som jag har i huvudet just då ungefär. Men i ärlighetens namn är jag ganska trött på den för den har egentligen ingen som helst mening.

Jag har alltid tyckt om att pyssla, har gjort det sen jag var väldigt liten. Jag älskar allt som har med scrapbooking att göra och tycker det är så himla mysigt. Men allt som har med pyssel att göra är jag väldigt svag för och älskar bloggar och tidningar som handlar om pyssel.

Jag måste säga att jag tycker att jag är väldigt kreativ och har mycket fantasi, men samtidigt har jag otroligt dåligt tålamod, jag tröttnar på saker väldigt snabbt och det leder till att väldigt få saker blir klara. Men sakerna som faktiskt blir klara vill jag dela med mig av i den här bloggen och vill gärna hitta andra pyssel-galna människor så om ni har en egen blogg som innehåller pyssel (eller andra bloggar också för den delen) så släng iväg en kommentar och länka till er blogg! (om det nu är någon som har orkat läsa allt detta, haha!)

En bättre presentation av mig kommer senare! Hoppas vi hörs!

Kram / Lina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0