hej och välkomna!

Hej och välkomna till min nya blogg!
Jag har egentligen en "vanlig" blogg också där jag skriver om allt mellan himmel och jord - det som jag har i huvudet just då ungefär. Men i ärlighetens namn är jag ganska trött på den för den har egentligen ingen som helst mening.

Jag har alltid tyckt om att pyssla, har gjort det sen jag var väldigt liten. Jag älskar allt som har med scrapbooking att göra och tycker det är så himla mysigt. Men allt som har med pyssel att göra är jag väldigt svag för och älskar bloggar och tidningar som handlar om pyssel.

Jag måste säga att jag tycker att jag är väldigt kreativ och har mycket fantasi, men samtidigt har jag otroligt dåligt tålamod, jag tröttnar på saker väldigt snabbt och det leder till att väldigt få saker blir klara. Men sakerna som faktiskt blir klara vill jag dela med mig av i den här bloggen och vill gärna hitta andra pyssel-galna människor så om ni har en egen blogg som innehåller pyssel (eller andra bloggar också för den delen) så släng iväg en kommentar och länka till er blogg! (om det nu är någon som har orkat läsa allt detta, haha!)

En bättre presentation av mig kommer senare! Hoppas vi hörs!

Kram / Lina

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej och tack för kommentaren på min blogg, roligt att du hittade dit!

Kul med nya pysselbloggar, ser fram emot att få se mer av vad du gör.

2010-09-09 @ 11:00:53
URL: http://skapatavfrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0